KAUPPA
Bookers Group

Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.bookers.fi

Sales Trainee

Sales Trainee

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 15:40
Lisätiedot
Oletko myynnistä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen? Etsimme nyt tulevia huipputekijöitä vahvasti kasvaviin B2B-myyntitiimeihimme. Aikaisempi myyntikokemus tai kaupallinen koulutus katsotaan eduksi tehtävässä!

Kuvaus

Sales Trainee – jaksolla tulet oppimaan koko myyntiprosessin aina asiakaskontaktoinnista kaupan solmimiseen asti.

Trainee – jakso sisältää paljon valmennusta ja koulutusta, jotta opit tiedostamaan omat vahvuutesi myyjänä ja pystyt hyödyntämään niitä käytännön työssäsi. Et tule jäämään missään vaiheessa yksin, tavoitteenamme on jatkuva kehitys.

Eteneminen Trainee – jaksolla tapahtuu oman suoriutumisesi mukaisesti, joten pystyt aidosti vaikuttamaan siihen, kuinka nopeasti koulutusjaksolla etenet ja millaisesta ansiotasosta nautit. Kun kehityksesi on oikealla tasolla, olet valmis siirtymään ratkaisumyynnin pariin.

Etsimämme henkilö

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, aidosti myynnistä kiinnostunut ja tavoitteellinen. Motivoidut uuden oppimisesta ja haluat haastaa itseäsi. Aikaisempaa myyntikokemusta et välttämättä tarvitse, mutta siitä on hyötyä tehtävässä ja omassa kehityksessäsi. Lopulta kuitenkin asenne ja motivaatio ratkaisee!

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan, johon voit aidosti vaikuttaa: Takuupalkka 1700e + Provisio + Bonus (Trainee keskiansio noin 2500e).

Taitotasoasi vastaavan tehtävän, urapolun B2B-ratkaisumyyntiin, uudet ja modernit työtilat, sekä tietenkin huippu työkaverit!
Hae rohkeasti mukaan joukkoomme!

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Helsinki, Sörnäinen

Lisätiedot:

Marko Luttinen, HR Manager
Puh: 050 411 7828
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja