Huutolinkki -verkkokauppa - Tmi VAMASA Yritys
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (255)
Uusimaa
Vantaa, Ruskeasanta-Ilola | Kartta
Samsung Galaxy S4 MINI - Akku 2850mAh
  • Samsung Galaxy S4 MINI - Akku 2850mAh
  • Kartta
17 €

Samsung Galaxy S4 MINI - Akku 2850mAh

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 toukokuuta 17:49
Laitevalmistaja: Samsung
UPOUUSI Samsung Galaxy S4 MINI i9190 / i9195 -puhelimelle 2850mAh GOLD-tarvikeakku

- Tyyppiarvot: 3.7VDC 2850mAh
- Yhteensopivuus: Ainakin Samsung Galaxy S4 Mini
- Lähetys sisältää: Litium-lion akku kuplamuoveissa, ei tehdaspakkauksessa.
- Kyseessä on siis tarvikeakku(ei välttämättä saman näköinen kuin kuvassa). Huollot eivät vättämättä takuuhuolla tarvikeakuilla varustettuja puhelimia. Tämän akun käyttö saattaa aiheuttaa takuun raukeamisen. Säilytä siksi alkuperäinen akku mahdollista huoltoa varten!
Asettamalla tarvikeakun puhelimeen, et toimi puhelimen valmistajan ohjeiden mukaan: "Käytä vain puhelimesi mukana tulleita alkuperäisiä akkuja ja lisävarusteita tai suosittelemiamme varaosia." Jos jotain tapahtuu luurillesi, vastuu ei ole minun vaan riski on omasi.
- Tarvikeakkujen kapasiteetti on valmistajan ilmoittama tieto ja pitäisi olla luotettava.

Kauppahinta, joka tulee maksaa etukäteen tilille, sisältää toimituksen normaalina kirjeenä. Kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin. Mahdollisuus on myös noutaa tuote Vantaalta Ilolasta ja maksaa samalla omien aikataulujeni puitteissa.

Yritykseltä ostaminen on turvallista. KSL:n mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusajan alkamisesta. Peruutusaika alkaa tavaran vastaanottamisesta. Peruuttaminen tulee tehdä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla. Kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista kuluista. Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

17-23206-08