Huutolinkki -verkkokauppa - Tmi VAMASA Yritys
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (227)
Uusimaa
Vantaa, Mikkola | Kartta
Samsung Galaxy S7 - Suojalasi koko näytölle + TPU
  • Samsung Galaxy S7 - Suojalasi koko näytölle + TPU
  • Samsung Galaxy S7 - Suojalasi koko näytölle + TPU
  • Kartta
19 €

Samsung Galaxy S7 - Suojalasi koko näytölle + TPU

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 syyskuuta 18:53
Laitevalmistaja: Samsung
Samsung Galaxy S7 -puhelimelle 0,3mm lasisuoja / lasikalvo. Tämä panssarilasi ulottuu myös kaarevalle alueelle. Mukana tulee myös ohut TPU-geelisuoja puhelimen kääntöpuolelle. g930f

- Tarjolla nyt uusi korkealaatuinen suojalasi, joka suojaa tehokkaasti näyttöä kolhuilta ja naarmuilta.
- Pinta karkaistua lasia ja se kestää hyvin jopa pieniä iskuja. Voimakkuus 8-9H, joka on noin kolme kertaa enemmän kuin PET-suojilla.
- Lasi on käsitelty niin, että kovin helpolla ei edes naarmuunnu. Itse kokeilin naarmutella avaimilla ja saksilla pintaa, ei jälkiä! Pinta on myös käsitelty niin, ettei sormenjälkiä jää.
- Kääntöpuoli on käsitelty siten, että tarttuu tiukasti ja hyvin näytölle. Silti poistaminen tai vaihtaminen on helppoa eikä poistettaessa jää mitään jälkiä suojalasin käytöstä.
- Asennuksessa ei pitäisi jäädä mitään kuplia näytön ja suojalasin väliin.
- Jos särkyy, ei tule teräviä lasinsiruja vaan pilkkoutuu pieniksi koossa pysyviksi palasiksi. Ks. kuva.
- Tukevassa tehdaspakkauksessa tulee suojalasi, pieni mikrokuituliina ja alkoholilla kostutettu puhdistusliina sekä asennusohje englanniksi.

Kauppahinta, joka tulee maksaa etukäteen tilille, sisältää toimituksen normaalina kirjeenä. Kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin. Mahdollisuus on myös noutaa tuote Vantaalta Metsolasta ja maksaa samalla omien aikataulujeni puitteissa.

Yritykseltä ostaminen on turvallista. KSL:n mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusajan alkamisesta. Peruutusaika alkaa tavaran vastaanottamisesta. Peruuttaminen tulee tehdä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla. Kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista kuluista. Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.