Huutolinkki -verkkokauppa - Tmi VAMASA Yritys
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (227)
Uusimaa
Vantaa, Ruskeasanta-Ilola | Kartta
Samsung Galaxy Xcover 4 - 2kpl kunnon suojakalvoja
  • Samsung Galaxy Xcover 4 - 2kpl kunnon suojakalvoja
  • Kartta
6 €

Samsung Galaxy Xcover 4 - 2kpl kunnon suojakalvoja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 toukokuuta 17:58
Laitevalmistaja: Samsung
Samsung Galaxy Xcover 4 -puhelimelle Screen Protector -suojakalvo, KIRKAS! Tässä kohteessa tulee kaksi kalvoa kerralla! g390f

Tarjolla nyt uusi korkealaatuinen suojakalvo, jonka kerrokset suojaavat tehokkaasti näyttöä kolhuilta ja naarmuilta.

Ei käytetä liimoja tai tarroja vaan suojan elektrostaattinen pinta tarttuu ruudun pintaan tiukasti. Puhelimen päällä oleva PET-muovipinta suojaa kolhuilta ja naarmuilta. Kalvo on ohut, mutta silti sisältää kolme eri kerrosta suojaa. Ei haittaa kosketusnäytön toimintaa mitenkään. Kalvon pinta ei naarmuunnu helposti, se hylkii likaa ja somenjälkiä.Poistaminen tai vaihtaminen helppoa eikä poistettaessa jää mitään jälkiä suojakalvon käytöstä.

Asennus vaatii tarkkuutta ja pölytöntä ympäristöä, mutta on lopulta helppoa(mukana tulee lyhyt asennusohje). Kalvo ei ulotu vaakasuoran lasipinnan ulkopuolelle.

TARJOUS: Jos haluat useamman kahden kalvon setin, saat ne lisähintaan 2 eur. Esim 4 kpl kalvoja, siis 2 settiä: 6 eur + 2 eur.

Kauppahinta, joka tulee maksaa etukäteen tilille, sisältää toimituksen normaalina kirjeenä. Kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin. Mahdollisuus on myös noutaa tuote Vantaalta Ilolasta ja maksaa samalla omien aikataulujeni puitteissa.

Yritykseltä ostaminen on turvallista. KSL:n mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusajan alkamisesta. Peruutusaika alkaa tavaran vastaanottamisesta. Peruuttaminen tulee tehdä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla. Kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista kuluista. Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

17-23209-15
Katso ilmoittajan toimitustavat