KAUPPA
Varusteleka Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.varusteleka.fi

Särmä Biker bootsit, mustat
  • Särmä Biker bootsit, mustat
  • Särmä Biker bootsit, mustat
  • Särmä Biker bootsit, mustat
160 €

Särmä Biker bootsit, mustat

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 elokuuta 10:45
Lisätiedot
Kengät, miesten


Koot:
-40
42
43
44
45
46
46+
Matalampivartiset nahkasaappaat, näitä tuntuu yleensä löytyvän joko ökykalliita tai sitten halpoja paskoja. Meidän bootsimme ovat tehty Virossa sotilaskenkävalmistajan tehtaalla, eli nämä ovat sitten kunnon hyvät.

Nimestään huolimatta näistä puuttuvat viralliset moottoripyöräkäyttöön tarvittavat turvaominaisuudet, joten turvasaappaita haikailevien kantsii etsiä jotain muuta. Kiinnostaa edelleen? Siinä tapauksessa kannattaa tehdä ripeitä päätöksiä: kukin erä myydään likipitäen loppuun ja tilataan sitten kerralla isompi satsi. Jos oma kokosi ehtii loppua, täydennyksessä voi kestää.

Sotilassaappaan ominaisuuksia
Käytännön ominaisuuksia ei ole unohdettu; miksi päheen näköisten kenkien tulisi olla huonot, kun ne voivat olla Kunnon Hyvät? Näiden juju on, että materiaalit ja istuvuus ovat otettu norjalaisista M77 varsikengistä - nämä tosiaan tulevatkin samalta tehtaalta.

UMPINAINEN PU-POHJA
Pohja on umpinainen, hyvällä kuvioinnilla ja varustettu jopa hiihtorantilla: näillä voi siis tarvittaessa hiihtääkin! Kuvio on tarkoitettu maastoon ja tarraa hyvin kiinni epätasaisuuksiin. Kun se kuluu, pystyy suutari ehostamaan sitä liimaamalla lisää materiaalia päälle. Pohjan kiinnitys yläosaan on aivan älyttömän kestävä.

KOKO YLÄOSA NAHKAA
Yksikerrosrakenne: pohjan tapaan nahka on samaa kuin kovassa käytössä hyviksi todetuissa M77:ssä. Sitä voi ja kannattaakin tarpeen mukaan lankata ja rasvata. Vuoria ei ole - pue alle sukkaa niin paljon kuin tarvitsee. Näin saapas toimii kesät talvet.

Eräkengäksi?
Vaikka nämä ovatkin ensisijaisesti tehty ns. kaupunkikäyttöön, hauskana bonuksena ne toimivat oivasti myös eräjalkineina, sillä lestihän on suoraan sotilasjalkineesta ja solkia voi kiristää istuvuuden viimeistelemiseksi. Korkea varsi suojaa luonnolta ja yksikerrosrakenne tarkoittaa sitä, että saappailla on ainakin teoreettinen mahdollisuus kuivua jos pääsevät kastumaan.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja