KAUPPA
Varusteleka Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.varusteleka.fi

Särmä hyppymaiharit perinteiset ja hienot
  • Särmä hyppymaiharit perinteiset ja hienot
  • Särmä hyppymaiharit perinteiset ja hienot
  • Särmä hyppymaiharit perinteiset ja hienot
  • Särmä hyppymaiharit perinteiset ja hienot
160 €

Särmä hyppymaiharit perinteiset ja hienot

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 heinäkuuta 11:24
Lisätiedot
Kengät, miesten


Koot:
-40
41
42
43
44
45
46
46+
Kursailemattomat, laadukkaat varsikengät - näitä valmistaa armeijoille jalkineita tekevä pulju Virossa meidän speksiemme mukaan. Pohjarakennetta lukuunottamatta tosi perinteinen klassikkomalli. Mallinnettu jenkkiläisen sodanaikaisen laskuvarjojoukkojen varsikengän mukaan, kunhan ovat kokokumipohjaiset. Nämä ovat oikeasti hyvää laatua ja kestävät kuritusta ihan toisella tavalla kuin Kiinassa väkerretyt viiden kympin halpiskengät.

Tykkäsit sitten arkkityyppisistä maihareista tai himoitsit perinteistä nahkakenkää korkeammalla varrella, niin tässä sitten olis. Usein kauppojen varsikengissäkin on jotain hölynpölyä kuten vetoketjuja, suippomaisia haltiankorvalestejä tai polyesterpehmusteita. Me päätettiin ottaa klassinen yläosan muoto ja yhdistää se moderniin liimapohjaan. Näin saatiin hyvännäköinen ja toimiva jalkine sopuhintaan, semmoinen jolla pysyy vieläpä pystyssäkin - myös maastossa!

Pohja pitävää kumia, liimattu yläosaan kiinni oikeasti hyvin. Karkea kuvio ei vältsiin ole maailman herrasmiesmäisin (sileämpiä ei vaan ole saatavilla järkeville lesteille), mutta on erinomaisen käytännöllinen. Näissä ei mitään varsinaisia iskunvaimennuksia ole, mutta kumi on kohtuu notkeata.
Modernia pohjaa lukuunottamatta koko rakenne on mallinnettu ompeleita myöten jenkkiarmeijan sotilaskengästä, joten nyt puhutaan jo lähtökohtaisesti aika huolella mietitystä tavarasta.
Yläosa sileänpuoleista nahkaa, ihan kunnollista sellaista, eli imee lankkia ja rasvaa, saa käytössä kivan patinan ja on pitkäikäinen. Pehmenee käytössä huomattavasti.
Kengässä ei ole minkäänlaista vuoria tai kalvoa, nämä ovat loppupeleissä tosi yksinkertaiset. Vuorittomuus ja kalvottomuus tarkoittaa sitä, että nämä kuivuvat nopeammin, lämpökertoimia säädellään sitten pukemalla enemmän sukkaa.
Iäti tyylikäs kärkikuppi löytyy, mutta turvaominaisuuksia näissä ei ole.
Kieli on sivuiltaan umpinainen, eli hyvin rasvattuna ja lankattuna nämä ovat pitkälti vedenpitävät nilkan ylikin.
Hillitysti pehmustetut pohjalliset tulev
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja