KAUPPA
Varusteleka Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (21)

Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.varusteleka.fi

Särmä nilkkavarsikengät
  • Särmä nilkkavarsikengät
  • Särmä nilkkavarsikengät
  • Särmä nilkkavarsikengät
  • Särmä nilkkavarsikengät
130 €

Särmä nilkkavarsikengät

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 kesäkuuta 14:14
Lisätiedot
Kengät, miesten


Koot:
-40
41
42
43
44
45
46
46+
Kursailemattomat, laadukkaat nilkkurit - näitä valmistaa armeijoille jalkineita tekevä pulju Virossa meidän speksiemme mukaan. Pohjarakennetta lukuunottamatta tosi perinteinen klassikkomalli. Mallinnettu menneiden aikojen työ- ja taistelujalkinetyylin mukaan, jota koristi etenkin sotilaskäytössä usein erillinen säärystin. Nämä ovat oikeasti hyvää laatua ja kestävät kuritusta ihan toisella tavalla kuin Kiinassa väkerretyt viiden kympin halpiskengät.

Mikään ei voita vanhan ajan hengessä tehtyjä, pohjaa myöten täysnahkaisia nilkkakorkuisia "duunarikenkiä", mutta lompakkoystävällisiä ne eivät myöskään ole, tai sitten niissä on jotain hölynpölyä kuten vetoketjuja, suippomaisia haltiankorvalestejä tai polyesterpehmusteita. Me päätettiin ottaa klassinen yläosan muoto ja yhdistää se moderniin liimapohjaan, joka on paljon edullisempi tehdä. Näin saatiin perinteinen nahkanilkkuri sopuhintaan, semmoinen jolla pysyy vieläpä pystyssäkin - myös maastossa!

Pohja pitävää kumia, liimattu yläosaan kiinni oikeasti hyvin. Karkea kuvio ei vältsiin ole maailman herrasmiesmäisin (sileämpiä ei vaan ole saatavilla järkeville lesteille), mutta on erinomaisen käytännöllinen. Näissä ei mitään varsinaisia iskunvaimennuksia ole, mutta kumi on kohtuu notkeata.
Modernia pohjaa lukuunottamatta koko rakenne on mallinnettu ompeleita myöten jenkkiarmeijan sotilaskengästä, joten nyt puhutaan jo lähtökohtaisesti aika huolella mietitystä tavarasta.
Yläosa sileänpuoleista nahkaa, ihan kunnollista sellaista, eli imee lankkia ja rasvaa, saa käytössä kivan patinan ja on pitkäikäinen. Pehmenee käytössä huomattavasti.
Kengässä ei ole minkäänlaista vuoria tai kalvoa, nämä ovat loppupeleissä tosi yksinkertaiset. Vuorittomuus ja kalvottomuus tarkoittaa sitä, että nämä kuivuvat nopeammin, lämpökertoimia säädellään sitten pukemalla enemmän sukkaa.
Iäti tyylikäs kärkikuppi löytyy, mutta turvaominaisuuksia näissä ei ole.
Varren korkeus just sopiva kokovuotiseen yleiskäyttöön, varren suu istuu tarvittaessa sen verra
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja