Satelliittipaketti 90 cm 2 satelliitille+digiboksi
  • Satelliittipaketti 90 cm 2 satelliitille+digiboksi
129 €

Satelliittipaketti 90 cm 2 satelliitille+digiboksi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 syyskuuta 16:23
Lisätiedot
Täydellinen satelliittipaketti 90 cm 2 satelliitille + HD-digiboksi.

Kaikki mitä tarvitset vastaanottaaksesi satelliittikanavia Etelä- ja Keski-Suomessa. Voit vastaanottaa Canal Digitalin kanavia tai ilmaisia kanavia: kymmenittäin englantilaisia, saksalaisia, italialaisia ja arabialaisia sekä pienempiä määriä venäläisiä, ranskalaisia, espanjalaisia, puolalaisia ja somalialaisia riippuen siitä mihin satelliittiin antenni suunnataan. Tällä satelliittipaketilla voit vastaanottaa paljon kanavia Etelä ja Keski-Suomessa esimerkiksi 0.8W, 5E, 7E, 9E, 13E, 19E tai 28E satelliiteista. Voit valita 2 haluamaasi satelliittia jotka ovat 4-11 asteen etäisyydellä toisistaan. Eli voit vastaanottaa esim. Hotbird 13E ja Astra 19E tai Astra 19E ja Astra/Eutelsat 28E satelliittien kanavia. Esimerkiksi Astra 19.2E satelliitista lähetetään Eurosport, Formula 1 ja paljon muita SD- ja HD-kanavia ilmaiseksi. Astra/Eutelsat 28E satelliitti lähettää paljon ilmaisia englanninkielisiä kanavia. Hotbird 13E lähettää myös paljon ilmaisia kanavia. Lisää tietoa satelliittivastaanotosta ja satelliittien lähettämistä kanavista löydät Satelliittioppaastamme.

Pakettiin sisältyy Golden Interstar HD FTA digiboksi ilmaiskanaville. Mikäli sinulle ei riitä perustason satelliittidigiboksi, niin suosittelemme tutustumaan Parhaiden digiboksien vertailuumme.

Pakettiin sisältyy 30 cm pitkä seinäkiinnike ja kiinnikkeet olemassa olevaan mastoon. Jos tarvitset maston johon kiinittää satelliittiantenni, niin katso lisäksi kiinnitystarvikkeita:
-Parvekekiinnikkeet
-Mastot

Suuntausmittari mahdollistaa asennuksen itse.

Tarjoamme myös muita hyödyllisiä tarvikkeita:
-Sääsuojaus
-Ruuvit, kaapelikiinnikkeet, nippusiteet ja muut asennustarvikkeet
-Maaerottimet ja ylijännitesuojat
-Työkalut
-Yhdyssuotimet (satelliitti- ja antennisignaalin yhdistämiseen)
-Antennipistorasiat

Jos haluat apua satelliittivastaanotossa ja oikeiden tuotteiden valinnassa, ole hyvä ja lue ensiksi Satelliittioppaamme verkkosivuiltamme.