Reimo
Torin käyttäjä helmikuusta 2019
Viro
12 000€ 17 000€

Siirrettävä mökki. työmaatoimisto, taukotila

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 24 m² Huoneita: -
Maa: Viro Kaupunki: -
Lisätiedot
Kuljetus Helsinkiin sisältyy hintaan!

Uusi ja käyttömäton 24m2 merikanttitalo myynissa. Sijatsee Virossa. Tämä miniasunto on valmistettu uudesta korkean laadun kuljetuskontista. Asunnon pituus on 12 metriä, leveys 2,3 metriä ja korkeus 2,7 metriä. Asunnon ulkopinta on maalattu mustanruskealla ja puiset osat ovat japanilaistyylistä hiiltynyttä puuta. Talon eristyksessä on käytetty solu vaahtoa. Soluvaahto eristää kosteuden 100% ja sillä on hyvä lämmönkestävyys.
Seiniin ja kattoon on käytetty 1,5cm paksua OSB- levyä, joka on kerrostettu kaksinkertaiseksi ja maalattu valkoiseksi.

Taloa lämmittää ja viilentää Mitsubishi MSZ-LN25 ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumppu toimii myös wifi ominaisuudella, joten sen käyttöä voi säädellä puhelimen kautta, olit itse missä tahansa.

Keittiössä on valkoinen induktioliesi (Decoland IN30W), integroitu pesukone (Whirlpool AWOC0714) sekä integroitu jääkaappi (Electrolux ERN1200FOW).

Kylpyhuoneessa on wc ja valkoinen suihkukaappi (Noro Wave). Kylpyhuoneen seinän takana on lämminvesivaraaja (Ariston Velis Evo).

Tätä liikutettavaa taloa on mahdollista kuljettaa kuorma-autoilla, junalla tai laivalla. Konttiasunnon koko on vakio, joten se on helposti siirrettävissä.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin