Jari Kokkonen
Torin käyttäjä toukokuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Thaimaa
Dragon 1 village, huahin thaimaa
59 000 €

Siisti ja kaunis Thaimaan asunto - HuaHin

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 86 m² Huoneita: 3
Maa: Thaimaa Kaupunki: -
Lisätiedot
Erittäin siisti, kaunis ja hyväkuntoinen asunto myynnissä Thaimaa HuaHin. Asunto sijaitsee Dragon 1 alueella aivan Palm Hills golfkenttän läheisyydessä. Alueella uima-allas ja kioski jossa palvelua. 86m2 asunto voidaan myydä täysin kalustettuna samaan hintaan. kts. kuvat. Jokaisessa huoneessa hyvin huollettu ja toimivat ilmastointilaitteet, marmorilattiat, sekä iso terassi. Tonttin koko 300m2. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, 2 x WC/suihkuhuone, sekä olohuone + keittiö. Oma aidattu iso piha-alue kauniilla isolla liukuportilla. Soita niin kerron lisää talosta ja alueesta. Asumiskustannukset n.100e /kk, sisältyy sähkö, pihan hoito, sekä roskien kuljetus. Erittäin edullista asumista, sekä Thaimaan yleinen hintataso on edullinen kuten elintarvikkeet, ruokailu ja muut julkiset palvelut. Alueella oma 24/7 vartiointi.
PS. Thaimaan kuninkaalla loma-asunto myös HuaHin. Kaupunki hyvin valvottu ja vartioitu / turvallinen.
Kaupanteon jälkee omistusoikeuden siirto tapahtuu luotettavasti ja turvallisesti alueella toimivan suomalaisen tahon avustuksella. He ovat
tehneet näitä asuntojen omistussiirtomuutoksia todella paljon. Prosessin kesto n.1kk ja maksaa n.1000euroa, tämä kustannus jaetaan osapuolien kesken.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla