Juha Suominen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (37)
Uusimaa
Helsinki, Pohjois-Haaga | Kartta
Sinikka Nopola: Se on myähästä ny ja Ei tehrä täst
  • Sinikka Nopola: Se on myähästä ny ja Ei tehrä täst
  • Kartta
12 €

Sinikka Nopola: Se on myähästä ny ja Ei tehrä täst

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 heinäkuuta 23:21
Kuvassa näkyvät kovakantiset kirjat Sinikka Nopola: Se on myähästä ny ja Ei tehrä tästä ny numeroo eli hämäläistrilogian 1. ja 2. osa. Kunto uusi.

Elämän kaari hämäläisen hykerryttävästä vinkkelistä. Eilan, Rampen ja likan elämää uusista näkökulmista: mitä on luvassa, kun hämäläinen yrittää löytää itsestään myös positiivisia puolia?
Henkilöt: Eila, Rampe ja likka
Laji: Draamallinen proosa
Juoni: Eila ja Rampe ponnistelevat elääkseen mahdollisimman viksusti. Likka ponnistelee elääkseen mahdollisimman näkymättömästi.
Teema: Perhesuhteet
Sanoma: Mee ny jo asiaan.

Hämäläisen koko elämänkaari terävän ja omaperäisen humoristin käsittelyssä. Hämäläinen leikkii, menee kouluun, opiskelee, ottaa työpaikan, menee naimisiin, kasvattaa lapsia, matkustaa, saunoo, mökkeilee. Tuli kohdalle onnenpotku tai kuolema, hämäläinen toteaa: "Ei tehrä tästä ny numeroo".

Sinikka Nopola kirjoittaa sekä aikuisille että lapsille. Hänen tuotantoonsa kuuluu lyhytproosaa, esseitä, lastenromaaneja, -näytelmiä ja -musikaaleja, kuunnelmia, tv-draamaa, animaatiokäsikirjoituksia, pakinoita ja laulunsanoituksia.

Maksamalla kohteen hinnan ja 3e toimituskulut (kirjekuori) etukäteen lähetän kohteen minne tahansa Suomeen. Nouto onnistuu työaikana Otaniemi, Espoo ja iltaisin ja viikonloppuisin Pohjois-Haaga, Helsinki. Klikkaa ilmoituksessa olevaa nimeäni, niin näet myös muut kohteeni! Yhdistelen mielelläni toimituskuluja.

Mahdolliset soitot työajan jälkeen, kiitos.
Katso ilmoittajan toimitustavat