Sininen Kasthall-matto
  • Sininen Kasthall-matto
  • Sininen Kasthall-matto
  • Sininen Kasthall-matto
  • Sininen Kasthall-matto
255€ 385€

Sininen Kasthall-matto

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 heinäkuuta 16:51
Lisätiedot
Tyylikäs syväsininen ruotsalaisvalmisteinen Kasthall-matto. Kasthall on valmistanut mattoja vuodesta 1889 saakka ja Kasthall-matot edustavat mattojen aatelia. Maton kuntoluokitus on hyvä. Kangas on erinomaisessa kunnossa ja puhdistettu Mjukin toimesta mutta mattojen reunoissa on paikoittain kulumaa.

Mitat: L 100 P 250
Hinta uutena: + 1000 euroa
Kuntoluokitus: Hyvä. Kangas on erinomaisessa kunnossa ja puhdistettu Mjukin toimesta mutta mattojen reunoissa on paikoittain kulumaa.
Kotiinkuljetus: 25 euroa (1-4 päivää PK seudulle)

Jos olet kiinnostunut tuotteesta, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin niin sovimme kuljetuksesta tai noudosta varastostamme! Voit totta kai myös tilata tuotteen suoraan verkkokaupastamme. Tuotteen voit maksaa kätevästi verkkokaupassa tai kortilla, kun tuomme sen kotiisi. Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Lisätietoa tuotteesta löydät linkistä ja voit samalla myös tutustua muihin tuotteeseemme!

Varastomme sijaitsee Espoossa: Rajamaankuja 7A, 02970 (varasto 19).

Mjuk on laadukkaiden second-hand kalusteiden moderni verkkokauppa ja uusi tapa löytää laadukkaita second-hand kalusteita järkevään hintaan. Mjukistä löydät kattavan valikoiman edullista pohjoismaista muotoilua ja korkealaatuisen ostokokemuksen kotiinkuljetuksella ja palautusoikeudella. Otamme myyntiin vain korkeatasoisia kalusteita jotka läpäisevät laatukriteerimme.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja