KAUPPA
Millbrook Musiikki

Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Pohjoisranta 22
00170 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Musiikki ja soittimet
http://www.millbrook.fi/

Soittimia Helsingin Kruununhaassa
  • Soittimia Helsingin Kruununhaassa
1 €

Soittimia Helsingin Kruununhaassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 maaliskuuta 19:27
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Millbrook Musiikki Oy on vuonna 1989 perustettu soittimia ja tarvikkeita maahantuova perheyritys. Helsingin Kruununhaassa sijaitsevassa myymälässä saat ammattitaitoista apua soitintarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat niin uudet kuin käytetyt kitarat, ­bassot, rummut, ukulelet, banjot ja mandoliinit. Kieliä ja tarvikkeita unohtamatta.

Soitinrakennus ja soitinrakennukseen liittyvät työkalut kuuluvat erikoisosaamiseemme. Liikkeestämme löytyy paljon soitinrakennustarvikkeita. Olitpa rakentamassa kitaraa alusta asti itse tai vain päivittämässä uutta rautaa, meiltä löytyy osat projektiisi.

BUY / SELL / TRADE. Ostamme, myymme ja vaihdamme soittimia. Jos olet aikeissa myydä soittimesi, ota meihin yhteyttä. Voit myös jättää soittimesi myyntitiliin.

Nettikauppa palvelee silloinkin, kun myymälän ovet ovat kiinni. Nettikaupasta löydät kaikki soittimet ja soitinrakennustarvikkeet. Tilaukset lähtevät usein jo samana päivänä. Varasto on myymälän yhteydessä, joten kaikki nettikaupasta löytyvät tuotteet on noudettavissa myös myymälästä.

Kivijalkamyymälä sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Pohjoisranta 22.

Aukioloajat:
arkisin 1017
lauantaisin 1115

Tavoitteena meillä on henkilökohtainen palvelu vankalla ammattitaidolla ja rennolla fiiliksellä. Asiantuntemuksemme on aina käytettävissä ja olemme valmiita kiperiinkin kysymyksiin.

Tervetuloa vierailemaan liikkeeseemme ja tutkailemaan nettikauppaamme.

kitara, basso, rummut, huuliharppu, banjo, mandoliini, soitinrakennus