Jouni V
Torin käyttäjä lokakuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Uusimaa
Vantaa, Hämevaara | Kartta
Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin
  • Kartta
199 €

Sony EP90ES digitaalinen esivahvistin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 marraskuuta 21:13
Nyt myynnissä harvinaista herkkua, Sonyn ES-sarjan digitaalinen kotiteatteri-esivahvistin 2000-luvun alusta.

Laitteessa ei ole By pass-liitäntöjä lukuunottamatta yhtään analogista sisääntuloa, eli ainoastaan optisia (Toslink) ja koaksiaalisia RCA digituloja. Vahvistimella voidaan ohjata suoraan aktiivikaiuttimia, joten vaikka 5.1 tasoisen aktiivikaiuttimilla toteutetun kotiteatterijärjestelmän rakentaminen onnistuu tämän laitteen ympärille. Toki jokaiseen äänikanavaan voidaan liittää päätevahvistin ja passiivikaiuttimet näiden perään. Luonnollisesti vahvistin toimii kaksikanavaisessa stereotoistossakin tai 2.1 systeemissä subbarin kera.

Liitännät:
Analogiset
- 5.1. Bypass Input
- 5.1. Output
Digitaaliset
- 3kpl Toslink optinen
- 1kpl koaksiaalinen RCA
- 1kpl koaksiaalinen RCA AC-3 RF (sovitus kuvalevysoittimelle, mutta toimii normi digitaalisena liitäntänä)
- 1kpl Toslink optinen Digital Output
Digitaalisen äänen purku: Dolby Digital ja MPEG. Purkaa kyllä käytännössä kaiken muunkin, jos vain valitsee DVD/Bluray-soittimesta äänen ulostulomuodoksi Bitstreamin.

Kaikkia toimintoja ohjataan ja asetuksia voidaan tehdä suoraan etupaneelista. Laitteeseen ei ole alkuperäistä kaukosäädintä tallella (oli hajonnut edellisellä omistajalla). Toimivaa kakea ei siis ole. Itse en ole sitä juurikaan kaivannut, koska käytännössä lähinnä vain volumea tarvitsee käyttäessä säätää, kun ohjattava laite on valittu etupaneelista.

Mukaan saa niin halutessaan aikakauteen sopivan Sonyn RM-AV2000T kaukosäätimen (pakkauksessa manuaaleineen), jossa on useiden Sonyn vanhempien laitteiden kauko-ohjauskoodit sisällä, mutta ei valitettavasti tälle esivahvistimelle. Tämä kaukosäädin on kuitenkin oppiva, eli sille voidaan toisella kakella opettaa toiminnot näppäin kerrallaan. EP90ES:n koodit on kyllä netistä ladattavissa, mutta silloin tarvitaan toki tietokoneella ohjelmoitava yleiskake koodien siirtoon.

Lisää kuvia saa pyydettäessä, kaikkia ei voi liittää.
Katso ilmoittajan toimitustavat