Stadinapumiehet Yritys
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Uusimaa
Helsinki, Jakomäki | Kartta
Stadinapumiehet palvelee
  • Stadinapumiehet palvelee
  • Kartta

Stadinapumiehet palvelee

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 lokakuuta 07:55
Lisätiedot
Teemme erilaisia kiinteistönhuollon töitä, tilaa nyt! Kysy tarjous piha-alueellesi! Pienet muutot lähinnä yksiöt ja kaksiot, tavaroiden siirrot sekä kuljetukset pääkaupunkiseudulla!

Ruohonleikkuu, trimmaus, haravointi ja pensasaitojen leikkuu. Piha-alueiden siivous ja roskien pois kuljetus. Suoritamme myös pienet korjaus ja remonttityöt (lamput kattoon,reiät seinään, pesukoneen asennukset yms.). Muuttoapu, (pienet kuljetukset), pakkausapu ja kantotyöt.

Viemme jäätteet, kodinkoneet ja huonekalut sorttiasemalle. Kuolinpesien, kellareiden, autotallien ja varastojen tyhjennykset. Kalusteiden purku- ja kasaustyöt.

Maalaamme piha-aidat, roskakatokset ja kaiteet. Öljyämme terassit ja pihakalusteet. Teemme myös sisämaalaukset asiakkaan toivomuksen mukaan.

Porraskäytävien, saunatilojen ja kiinteistön sekä muiden yleisten sisätilojen ylläpitosiivoukset sekä vahaukset.

Mikäli haluat jättää tarjouspyynnön, niin silloin hinta sovitaan tapauskohtaisesti työn keston ja suoritettavien tehtävien mukaan. Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin nopeasti.

Kysy lisää ja tarjoa rohkeasti töitäsi meille! Katsotaan yhdessä miten voimme palvella parhaiten teidän tarpeitanne. Suoritamme myös alihankintatyöt toisille yrittäjille ja yrityksille.

Stadinapumiehet

Tilaajavastuu rekisterissä
Vastuuvakuutus
Alv. ja ennakkoperintärekisterissä.
Mahdollisuus kotitalousvähennykseen siihen oikeuttavista töistä.