Myyjä
Torin käyttäjä elokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Etelä-Vuosaari | Kartta
Stokke Crusi & Trailz Carry Cot vaunukoppa
  • Stokke Crusi & Trailz Carry Cot vaunukoppa
  • Stokke Crusi & Trailz Carry Cot vaunukoppa
  • Kartta
150€ 185€

Stokke Crusi & Trailz Carry Cot vaunukoppa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 kesäkuuta 00:03
KESÄKUUN LOPUSSA OSTOMAHDOLLISUUS HELSINGISSÄ, MUUTEN KUOPIOSSA.

Keväällä 2016 UUTENA ostettu ja 6kk yhdellä vauvalla käytössä ollut todella siisti Stokken vaunukoppa. Takuuta siis vielä jäljellä! Säilytetty sisällä lämpimässä. 

Stokke Crusi & Trailz Carry Cot vaunukoppa on erittäin tilava ja pohjasta ilmastoitu vaunukoppa, jossa lapsi mahtuu nukkumaan päiväuniaan pitkään. Vaunukopan mukana tulee pehmeä patja, laskettava kuomu ja jalkapeite. Jalkapeite saadaan avattua kahdella vetoketjulla irrottamatta sitä. Vaunukopan kantokahvat on siististi vetoketjullisten taskujen takana, joihin ne saadaan piilotettua, kun niitä ei tarvitse.

Crusi & Trailz vaunukopan kuomu on erittäin suojaava ja siinä on aurinkolippa. Kuomun takakangas saadaan avattua vetoketjulla, jolloin ilma pääse kiertämään kuomun läpi aina vaunukoppaan asti. Itse vaunukoppa saadaan irrotettua helposti Crusi ja Trailz rungoista. Crusi & Trailz vaunukopan pohjan ulkopinta on järkevästi muovia, jolloin lika saadaan helposti pyyhittyä siitä ja kankaat eivät likaannu, jos vaunukoppa lasketaan maahan. Vaunukopassa on myös heijastimia.

Koko: pituus 79.5 cm x leveys 33 cm x korkeus 18 cm
Paino, vaunukoppa: 4.8 kg