Johanna Pelkonen
Torin käyttäjä lokakuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Uusimaa
Helsinki, Kruununhaka | Kartta
Stokke Steps Bouncer sitteri vm 2017
  • Stokke Steps Bouncer sitteri vm 2017
  • Stokke Steps Bouncer sitteri vm 2017
  • Stokke Steps Bouncer sitteri vm 2017
  • Kartta
95 €

Stokke Steps Bouncer sitteri vm 2017

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 marraskuuta 21:26
Myydään erinomaisessa kunnossa oleva Stokke Steps Bouncer sitteri (ovh.169) irroitettavalla pehmusteella ja lelukaarella. Sitteriä käytetty 4 kk yhdellä lapsella. Väri: Greige

Stokke Steps Bouncer sitterissä on pehmeä ja tuudittava liike. Stokke Steps Bouncer -sitteriä voi käyttää yksin lattialla sitterinä tai yhdistettynä Stokke Steps -tuoliin, jolloin tuolia voi alkaa käyttämään heti vastasyntyneestä aina noin 6 kk / 9 kg asti.

Pehmustetussa sitterissä on uniikki, tuudittava ja kehtomainen liike. Vauvasta tuntuu kuin hän olisi äitinsä sylissä tuuditettavana. Stokke Steps -sitteri on suunniteltu yhteistyössä lasten fysioterapeuttien kanssa, jolloin lapsi on oikein tuettuna, kun hänet asetetaan sitteriin.

Stokke Steps -sitterissä on neljä eri kaltevuuskulmaa, joihin lapsen voi painonsa mukaan asettaa. Säätömekanismi toimii helposti pyörittämällä. Lapsi saa hytkyteltyä itseään omatoimisesti ja sitterin pohja on niin jämäkkä, että lapsi ei pääse valumaan siinä. Myös olkavöistä pehmustetut viisipistevaljaat estävät valumista. Kun haluat kuljettaa, säilyttää tai asettaa sitterin Steps -tuoliin, saat laskettua selkänojan täysin alas. Selkänoja lukitaan takana olevalla lukolla, jottei se pääse vahingossa aukeamaan.

Sitterissä on lelukaari, johon voit kiinnittää lapsen lempilelun!

Huom! Kolmannessa kuvassa kuva sitteristä tuolissa kiinni.
Katso ilmoittajan toimitustavat