Nika
Torin käyttäjä marraskuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Uusimaa
Helsinki, Suurmetsä
23 900 €

Sunwind 311 purjevene

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 08:26
Pituus: 9.4 metriä - 30,8 jalkaa Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 1989
Runkomateriaali: Lujitemuovi
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Sisämoottori
Teho: 18 kW / 24 hv Polttoaine: Diesel
Lisätiedot
yydään edullisesti hieno perhevene täysin purjehduskuntoisena ja kattavin varustein. Vene on talvisäilytyksessä Salossa, ja sen saa sieltä keväällä veteen avaimet käteen periaatteella. Vene oli vedessä kauden 2019 ja kävin sillä itsekin purjehtimassa. Mallina sunwind 311 on erittäin asumiskelpoinen, tiloiltaan korkeampi kuin isommatkin kilpailijansa (seisomakorkeus yli 190cm), sillä on helppoa ja turvallista veneillä. Se on nopea kokoluokassaan, helppo opetella purjehtimaan, vinssit ja hallintalaitteet on kaikki tuotu istuinkaukaloon niin että niihin ylettyy yksin vallan mainiosti - pinnapilotti pitää puolestasi veneen kulkusuunnan vakiona. Turvallinen ja helppo purjehtia, rullaison ansiosta. Tällä veneellä pärjää todella helposti yksin.

Varusteista mukaan kuuluu kaikki varusteet kaasupulloista poijuhakaan joita tulet tarvitsemaan.

Veneen yleiskunto on siisti, patjat ovat uudehkot ja hienot, uusi sähkö wc pönttö (2019), sprayhood kaarineen 2016, vanhat purjeet ovat hyvässä kunnossa ja huollettu 2019 (Aurasails), uusi Lazybag (Ullmansails, 2019), uusi isopurje (Ullmansails, 2019).

Moottori on alkuperäinen, mutta täysin toimiva ja ei vuoda tai syö mitään nesteitä, lähtee ykkösellä käyntiin ja kuljettaa venettä mukavasti runkonopeuttaan. Moottori on säännöllisesti huollettu.

Uusi VHF (ICOM IC-M423G, 2019v.). Autopilotti. Maasähkö. Kaasuliesi, -uuni. Wallas-Marin - lämmitin. Sähkö WC imulla, mereen tyhjennys ja septiktankki. Painevesi 100 litran säiliöllä. Polttoainesäiliö 45 litraa.

Kaikki valot/polttimot LED-lampuilla, USB-latausliittimet.
Merkki: Volvo Penta
Malli: 2002
Moottorityyppi: Sisämoottori,4-tahti
Jäähdytys: Merivesi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja