KAUPPA
Storm Marin

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset
https://www.stormmarin.fi/

TARJOUS Uusi Sup Saimaa Bass lauta edullisesti
  • TARJOUS Uusi Sup Saimaa Bass lauta edullisesti
409€ 429€

TARJOUS Uusi Sup Saimaa Bass lauta edullisesti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 15:38
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Myynnissä olevat laudat ovat kaikki vuoden 2022 Saimaa Bass SUP-lautoja. Laudassa on uusi upea grafiikka. Myynnissä vain muutama lauta tähän ennakkohintaan.

Muita SUP-lauta malleja meiltä alkaen 249 euroa!

Saimaa SUP-lauta Bass on pitkä ja kantava lauta aikuiseen melontaan. Hyvä valinta! Osta lauta ennakkoon niin saat sen varmasti parhaaseen hintaan. Toimituskulut 12 euroa Suomessa!

Saimaa Sup Bass 11.0 (330x84x15cm / 11.0 x 33 x 6, 330L, 9,2kg) on 330cm pitkä kaksikerrosrakenteinen sup-lauta, joka on edullisempia yksikerrosrakenteisia lautoja jäykempi ja vahvempi lauta. Lauta kantaa isommankin (130kg) kuorman taipumatta, minkä vuoksi laudalla on mukava kyydittää lapsia tai koiria. Vahvan kaksikerrosrakenteen ansiosta lauta myös kestää osumat laitureihin ja kiviin hyvin. Takuu kaksi vuotta.

Leveytensä puolesta lauta on erittäin vakaa ja sopii hyvin aloittelijalle, joka hakee kestävää laadukkaampaa lautaa ensilaudaksi. Leveydestään huolimatta pidemmänkin matkan teko on sujuvaa, sillä vauhtia lautaan tuo terävä keula sekä suorakulmainen perä, joka myös pitää laudan mukavasti suunnassaan, eikä melontapuolta tarvitse vaihtaa joka vedolla. Lauta on varustettu kiinteillä kansikuminauhoilla tavaroiden kuljetukseen. Laudan tilavuus 330L, suosituspaine on 20 PSI ja maksimipaine 25PSI ja kantavuus 130kg.

Pituussäädettävä mela, max 215cm, paino n. 890g
Kaksisuuntainen nopea ja tehokas käsipumppu
Kankainen selkäreppu
Karkuremmi
Jalkaa lämmittävä EVA-pehmuste, joka estää liukastumiset
Kiinteät kansikuminauhat tavaroiden kuljetukseen
Irrotettava 20cm keskievä, kaksi kiinteää sivuevää
Kestävä kaksikerrosrakenne
Laudan ydin dropstitch-materiaalia
Paikkaussarja sekä venttiilityökalu
maksimipaine 25psi

Suosittelemme lautaa vakautta arvostaville ensikertalaisille, perheille ja isokokoisille henkilöille, jotka suppailevat mökkirannassa ja tekevät lenkkejä.

Suomessa suunniteltu Saimaa SUP lautamallisto on syntynyt Saimaan veden äärellä useiden vuosien kokemuksella ja testaamalla kymmenien eri valmistajien sup-lautoja. Bass 11.0 on valmistettu kaksikerrosrakenteella (kaksi PVC-kerrosta päällekkäin, saumoissa kolme), joka tekee siitä jäykän sekä kestävän laudan, mikä vastaa harrastajan ja mökkisuppailijan kovempiinkin vaatimuksiin.

Valitsemalla Saimaa supin valitset myös hyvän kotimaisen palvelun ja asiantuntevat sekä nopeat vastaukset mihin tahansa suppailussa askarruttavaan asiaan.