TEMPUR säätösänky 180x200cm -25% (norm. 8535e)
  • TEMPUR säätösänky 180x200cm -25% (norm. 8535e)
  • Kartta
6 401 €

TEMPUR säätösänky 180x200cm -25% (norm. 8535e)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 helmikuuta 09:44
Lisätiedot
Tämä North Adjustable -säätövuode nyt outlethintaan -25% alennuksella!

Huom. Toisen patjan päällinen on ollut hieman nukkaantunut, mutta käyty nukkaleikkurilla läpi.

Sisältää:

runko: North Adjustable -säätörunko
välipatja: Original 22cm
sijauspatja: Cloud Deluxe 9cm
jalka: North 12cm
pääty: Design
väri: Stone

Myymälässä voit tehdä Nordean Tuohi sopimuksen 36kk korottomalla osamaksulla 177,81e/kk (tilinhoitomaksu 5e/lasku).

Tuotekuvaus:

TEMPUR North Adjustable -vuode koostuu erittäin kestävästä säätövuoderungosta ja paksusta välipatjasta. Se tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen muotoilun ja yöunen. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. TEMPUR North™ erottuu edukseen ainutlaatuisen kaarevan muotoilunsa ansiosta, joka tekee vuoteesta veistoksellisen ja kutsuvan. Vuoteen patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla verhoilukankaalla. Säätösänky on vertaansa vailla terapeuttisissa ominaisuuksissaan, sillä vuoteen säätöominaisuudet helpottavat muun muassa lukemista ja TV:n katselua sängyssä ja edesauttavat lievien kiputilojen hoidossa.

TEMPUR® Cloud -patjamallisto on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR®Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti! Patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyyliikään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin.

Saatavuus: Vantaan varastossa välipatjat, sijauspatjat, toinen runko ja pääty. Toinen runko tilauksesta.Rahoitustarjous: Maksuaikaa TUOHELLA sinulle sopivissa erissä. Kun teet ostoksesi ajalla 2.1.-30.3.2019 TUOHELLA saat ostolle jopa 36 kk maksuaikaa tasaerissä. Tasaeräajalta et maksa korkoa, ainoastaan tilihoitomaksun 5 euroa kuukaudessa. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.