Taitolentoelämys (Elämyslahjat.fi)
470 €

Taitolentoelämys (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 marraskuuta 12:18
Lisätiedot
Tästä sykähdyttävä lentoelämys lahjaksi!

Kuvaus:
Hankkiudu aidon ja täysiverisen kilpataitolentokoneen kyytiin. Lennätykseen käytettävällä koneella osallistutaan joka vuosi niin kansainvälisiin kuin kansallisiinkin kisoihin. Extra 330 -koneella on voitettu taitolennon maailmanmestaruuksia, joten koneen ominaisuuksista homma ei jää kiinni. G-voimia voidaan vetää jopa 8, joskin harva kestää tai haluaa moista kyytiä. Onneksi konetta voidaan ohjata myös maltillisiin ja mukaviin liikkeisiin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kun sinut vyötetään kiinni peräkkäin istuttavaan pieneen lentokoneeseen, jossa voimaa tuottaa 9 litrainen bokserikutonen, alkaa tapahtua. Pelkkä lentoonlähtö on jo melkoinen kokemus. Vauhtia on parhaimmillaan pitkälti neljättä sataa. Lentoelämys kestää noin 10-15 minuuttia. Se riittää, ihan varmasti.

Kenelle elämyslahja sopii?

Taitolentoelämys sopii hänelle, jolle mikään ei ole rajana, ei edes taivas.

Lue lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/taito-lento-elaemys

***

Haluatko ostaa tavaran sijaan unohtumattomia kokemuksia?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy jo yli 1300 elämyslahjaa. Tutustu elämyksiin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja