Tandemhyppy (Elämyslahjat.fi)
  • Tandemhyppy (Elämyslahjat.fi)
  • Tandemhyppy (Elämyslahjat.fi)
  • Tandemhyppy (Elämyslahjat.fi)
  • Tandemhyppy (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
450 €

Tandemhyppy (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 joulukuuta 14:17
Lisätiedot
Tandemhyppy on elämyslahjojen klassikko

Nyt voit yllättää ystäväsi täydellisesti. Tandemhyppykurssi on nopea ja turvallinen tapa tutustua laskuvarjohyppäämiseen ilman varsinaisen kurssin käymistä. Kokenut hyppymestari on mukana joka askeleella, joten hyppääjän ei tarvitse tehdä mitään yksin. Hypyt tehdään pääsääntöisesti noin 4 kilometrin korkeudesta, ja vauhti kiihtyy nopeasti 200 kilometriin tunnissa. Hyppymestari hyppää lahjan saajan kanssa alas samalla varjolla.

Ensin koetaan noin minuutin mittainen vapaa pudotus ja sitten liidellään laskuvarjolla noin 5 minuutin ajan. Hyppymestari huolehtii koko ajan hypyn turvallisuudesta ja ohjaa varjoa laskeutumiseen saakka. Kun vapaapudotus on ohi, ja laskuvarjo avautuu, pääsee hyppääjä nauttimaan kaupungin maisemista lintuperspektiivistä. Hyppymestari myös kuvaa videon hypystä, jotta lahjan saaja voisi palata tunnelmiin vielä myöhemmin. Tätä elämystä muistellaan kaiholla vielä kiikkustuolissakin.

Mitä tandemhyppyyn sisältyy?

- perehdytys laskuvarjohyppyyn
- itse tandemhyppy kokeneen hyppymestarin seurassa
- video tandemhypystä
- aikaa elämykseen kuluu noin 2 tuntia sisältäen
valmistelut

Kenelle tandemhyppy soveltuu?

Tandemhyppykurssi on lahjojen lahja minkä tahansa juhlan kunniaksi. Se aktivoi syntymäpäiväsankarin elämään. Se on superraju polttariyllätys. Lahjan saaja muistaa koko ikänsä keneltä lahja on saatu, ja itse kokemus ei unohdu koskaan. Normaali terveys riittää hyppäämiseen. Nykyisin tandemhyppääjän on oltava täysi-ikäinen Yli 100-kiloisten hyppääjien kohdalla kannattaa ottaa yhteys palveluntarjoajaan ennen varausta.

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.

***

Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy jo yli 1300 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.