Sami H
Torin käyttäjä elokuusta 2018
Uusimaa
Helsinki, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö
Kaikki kuvat

Tarvitsetko täydellisen asukkaan?

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 20:55
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Uusimaa Alue: Helsinki Keskusta - Etu-Töölö
Kunta: Helsinki Osoite: -
Lisätiedot
Tarvitsetko asukkaan, talovahdin tai miksei vaikka kämppiksen?

Olen saanut asuttaa aivan mahtavia paikkoja. Tällä hetkellä asutan isoa omakotitaloa Lohjanjärven rannalla, jonka rantasaunalla on ollut mukava miettiä maailman menoa. Tätä ennen katselin maisemia Kampin kattojen yllä, ylimmän kerroksen asunnossa, josta näki 360 astetta koko kaupungin ylle. Sitä ennen sain maistaa Töölön Pasuunan uusia loft-asuntoja, millaista on asua vartin kävelymatkan päässä keskustasta ja silti leikata oman pihan ruohoa. Olen saanut viimeisten vuosien aikana nauttia hienoista kohteista, mahtavien tilaisuuksien saattelemana, jossa sekä minä että asunnon omistaja ovat voittaneet.

Omistajat ovat saaneet tavattoman siistin ja kätevän asukkaan asuntoonsa, pitämään siitä huolta ja palauttaen sen mahdollisesti vielä paremmassa kunnossa kuin siihen saapuessani. Tarvitsetko siis sinä asuntoosi, taloosi, mökkiisi, majaasi, linnaasi, veneeseen, igluun, mihin tahansa mielenkiintoiseen asumukseen asukkaan? Tai tosiaan, voin jopa tulla kämppikseksi, mikäli kohde on jotenkin erityinen ja houkutteleva. Sellaista asumismuotoa en vielä olekaan kokeillut. Minusta saa kyllä varsin joviaalin, kokkaavan ja siivoavan asukin, jonka seurassa pyörii viiden vanha tytär ajoittain.

Arvostan asumismukavuutta, vaikka voisin hyvin yöpyä laavussakin. Myös keittomahdollisuudet on syytä olla toimivat, koska keittiö on kodin sydän ja siellä kuuluu tehdä ruokaa. Voin asuttaa kalustettua tai kalustamatonta paikkaa, kumpi tahansa käy. Tällä hetkellä oma kalustus on varastossa, mutta helposti siirrettävissä tyhjäänkin koloon. Myös liikenneyhteydet saattavat vaikuttaa asiaan, mutta joka tapauksessa isolle katumaasturille pitäisi löytyä järkevä paikka säilöä sitä.

Tarvitsen uuden kohteen maaliskuun alusta alkaen, koska nykyisen linnan omistajat palaavat retkeltään, vaikka olisin suonut heidän jatkavan vielä pitkään tuota vaellustaan. Kohde olisi syytä olla käytettävissä vähintään kolme kuukautta, mutta taas, mikäli kohde on jotenkin erityinen, saatan hyvinkin piipahtaa sellaisessa lyhyemmänkin ajan. Älä siis epäröi kokeilla kepillä jäätä, vaikka järvi ei vielä jäässä olekaan.

Minä löydyn kätevästi esimerkiksi näistä kanavista:
https://www.linkedin.com/in/samihurme/
https://www.instagram.com/samihurme/
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja