Niko Niemelä
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Uusimaa
Helsinki, Helsinki Keskusta
1 111 €

Tehokas 27 tuuman iMac -pöytätietokone

Myydään. Ilmoittaja: Niko Niemelä Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 14:57.
  • Tehokas 27 tuuman iMac -pöytätietokone
  • Tehokas 27 tuuman iMac -pöytätietokone
  • Kartta
Osasto: Pöytäkoneet
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Helsinki Keskusta
Hinta: 1 111 €
Tehokas pöytäkone ohuella designilla. Moitteeton kunto ja toimivuus, valmiina heti uuden omistajan käyttöön. Toimitus mahdollista myös Kuopioon.

Kone on alunperin tilattu suoraan Applen verkkokaupasta. Tilausta tehdessä en säästellyt vuonna 2013, vaan koneeseen valitsin lähes kaikki parhaimmat saatavilla olevat komponentit. Vaativat pelit pyörivät hienosti.

Käyttöjärjestelmä: macOS Sierra (uusin)
Prosessori: 3,2 GHz neliytiminen Intel Core i5 -prosessori
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 680MX, 2048Mt
Näyttö: 27", 2560x1440
Keskusmuisti: 24 Gt
Kovalevy: 1000 GB

iMacin ydinajatus on säilynyt vuosien saatossa samana: tarjota ylivertainen työpöytäkoneen käyttökokemus. Paras näyttö yhdistettynä huipputehokkaisiin prosessoreihin, näytönohjaimeen ja tallennustilaan – kaikki todella ohuessa ja saumattomassa rungossa. Käänteentekevän 27 tuuman tapaan se tarjoaa niin erinomaisen kuvanlaadun, että ympäröivä maailma tuntuu katoavan. Tuloksena on siis kaikkien aikojen vangitsevin iMac-kokemus – ja mittava harppaus eteenpäin.

Kaikkien Macin toimintojen takana on macOS-käyttöjärjestelmä. macOS Sierra tuo Macille ensimmäistä kertaa Sirin sekä uusia tapoja nauttia kuvista, ostaa entistä turvallisemmin verkossa ja työskennellä entistä saumattomammin laitteiden välillä.

iMacin mukana tulee Kuvat, iMovie, GarageBand ja ynnä muuta. Voit siis olla luova heti alusta alkaen. Saat mainioita ohjelmia myös sähköpostin ja tekstiviestien lähettämiseen, verkon selaamiseen, FaceTime-puheluiden soittamiseen ja jopa uusien ohjelmien hakemiseen.