Emmi
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Uusimaa
Vantaa, Tikkurila
Teoriatunteja ja sekä ratsastustunteja
  • Teoriatunteja ja sekä ratsastustunteja
  • Teoriatunteja ja sekä ratsastustunteja
  • Teoriatunteja ja sekä ratsastustunteja
15 €

Teoriatunteja ja sekä ratsastustunteja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 marraskuuta 12:33
Toimitustapa:
Lähetys
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Heippa! Olen HeA tasoinen 20v nuori koulupainoitteinen ratasastaja, 15v takaisella omistautumuksella hevoselämään. Sen varrelta löytyy jos jonkinlaista kommellusta, Niin kisahoitajuudelta muutamissa sm-kisoissa, kuin nuorien hevosten kanssa pyörimistä ja hyörimistä.
Olen työskennellyt monien vuosien aikana hyvin erilaisten hevosten kanssa: ikähaarjukalta 2-23v, meren tyynistä vikuriin. Olisin innokas pitämään teoria- sekä ratsastustunteja niin aloitteleville, kuin jo perustaitoja osaaville ratsastajille.
Pidän tunteja poniratsukoille tasoon HeB asti.
Minulle hyvin tärkeää on kohentaa ratsastajan itsetuntoa, ratsukon luottamuksen kerryttäminen sekä edistyminen. Mikäli ratsukko tähtää kisauralle, olen valmis tukemaan ratsukkoa sekä mentoroimaan kisaelämään. Tunnit pidettäisiin omalla tallillanne. Suunnittelen tuntien sisällön ratsastajan ja hevosen tilannekohtaisesti. Otan myös toiveita vastaan.
Lisää tarinoita ja marinoita kerron itsestäni ja kokemuksistani sähköpostitse!
Hinta vaihtelee välimatkan mukaan :)

eepee.ratsatus@outlook.com

Innolla viestiänne odottaen:
Emmi.P
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja