KAUPPA
Varusteleka Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (21)

Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.varusteleka.fi

Terävä Mini-Skrama, hiiliteräs näppärä veitsi
  • Terävä Mini-Skrama, hiiliteräs näppärä veitsi
  • Terävä Mini-Skrama, hiiliteräs näppärä veitsi
  • Terävä Mini-Skrama, hiiliteräs näppärä veitsi
33 €

Terävä Mini-Skrama, hiiliteräs näppärä veitsi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 elokuuta 14:46
Lisätiedot
Pieni, erittäin näpsäkkä tukevarakenteinen puuhasteluveitsi Skramasta tutulla sheepsfoot-mallisella teräprofiililla, huikean kiva kaveri isomman mäiskeveitsen tai kirveen kaveriksi. Sopii erinomaisesti tarkempaan työskentelyyn ja pomminvarma rakenne kestää kovaakin käyttöä.

Erittäin pieni ja näppärä pikkuveitsi, kulkee helposti mukana vaikka missä.

Skramasta tuttu sheepsfoot-tyyppinen teräprofiili sopii hyvin tarkkaan työskentelyyn.

Teränsuun juuressa kolo joka auttaa teroituksessa varsinkin kun terä alkaa pitkän käytön jälkeen kulumaan.

Hamara hiottu ja viistetty raapimaan kipinärautoja.

Full tang -ruoto valetulla kumikahvalla.

Paljas ruodon pää narulenkillä.

TERÄS JA LÄMPÖKÄSITTELY
80CrV2 hiiliterästä käytetään kaikissa Terävä-hiiliteräsveitsissä. Tämä pröystäilemätön hiiliteräs on vuosikymmenet ollut kovassa käytössä suomalaisessa puukkoteollisuudessa ja on myös niittänyt paljon kunnioitusta ulkomailla. Yksinkertainen ja toimiva, hiiliteräs tietenkin vaatii käyttäjältään huolenpitoa, eli kuivaa ja öljyä terä aina käytön jälkeen!

Käyttämämme lämpökäsittely jättää teräksen pinnan pikkusen pehmeämmäksi, eli sitkeämmäksi. Tämä toimii käytännössä pitkälti kuten hienommat karkaisumenetelmät, jossa veitsen eri osat karkaistaan eri kovuuksiin, eli lopputuloksena on todella kestävä veitsi joka ei pienestä hätkähdä. Pehmeämpi pinta tekee myös sen, että teräksen mahdolliset pintavirheet kuten mikroskooppiset naarmut ja halkeamat eivät aiheuta ongelmia kuten läpensä kovaksi karkaistussa terässä, tämä vähentää materiaalivirheistä johtuvien ongelmien määrän käytännössä lähelle nollaa.

Koska teräksen pinta on pehmeämpi, olemme hionnan lisäksi tehneet viisteet hamaran sivuille. Näiden tarkoitus on paljastaa sisempi kova teräs, jolloin hamaran ja viisteen kulma on erittäin kova ja raapii tuluspuikkoja mainiosti!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja