Konsta
Torin käyttäjä lokakuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (31)
Uusimaa
Helsinki, Etelä-Vuosaari
Tikkurila Harmony 9L A, Sävytettävissä
65 €

Tikkurila Harmony 9L A, Sävytettävissä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 22:29
Lisätiedot
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Harmony 9L. A-Pohja. Tuotteen hinta kaupoissa n. 107,00 euroa.

Väri: Valkoinen. Sävytettävissä vaaleisiin sävyihin rautakaupoissa (Esim. K-Rauta, Bauhaus).

Säilytetty lämpimässä. Nouto tai tarvittaessa voidaan toimittaa lähialueelle pientä korvausta vastaan.

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin monessa eri koossa. Kysy lisää soittamalla, tekstiviestitse, sähköpostitse konskorho(at)gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

..... ..... ..... .....

Tikkurila Harmony 9L

Harmony on vesiohenteinen ja sametinhimmeä. Harmony-sisustusmaali sopii mm. betoni-, rappaus-, tiili-, tasoite-, pahvi-, puu- ja lastu- ja kipsilevypinnoille esimerkiksi olohuoneissa, makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Pinta on pölykuiva noin puolen tunnin ja päälle maalattavissa 1-2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Harmony ei sovellu ovien tai kalusteiden maalaukseen.

Harmony-sisustusmaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten m1- ryhmään.

Täyshimmeä (Kiiltoryhmä: 6)
Riittoisuus: imemättömät pinnat 10-12 m²/l, imevät pinnat 7-9 m²/l
Tiheys n. 1,3 g/ml

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim. https://new.tikkurila.fi/kotimaalarit/koti/tuotteet_sisapinnoille/harmony_sisustusmaali

..... ..... ..... .....

Avainsanoja: Tikkurila, maali, sisämaali, sisustusmaali, pintamaali, seinämaali, lattiamaali, kattomaali, kalustemaali, pohjamaali, ulkomaali, alkydimaali, akrylaattimaali, aitamaali, kaidemaali, öljymaali, peltikattomaali, alumiinimaali, teräsmaali, paneelimaali, venemaali, puumaali, metallimaali, ikkunamaali, ovimaali, listamaali, lämpöpatterimaali, maalipinta, lakka, lattialakka, liuotinohenteinen, vesiohenteinen, sisäpinta, allergiatunnus, vähäpäästöinen, homeenestoaine, ruosteenestopigmentti. Teknos, Cello, V33, PROF, Chalky, Bloom, Osmocolor, Tesa, Liberon, Casco, Kiilto C.E.Lindgren, Rust-oleum, Nitromors, FXA.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja