Santeri Salonen
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Uusimaa
Järvenpää, Kinnari-Mikonkorpi | Kartta
Todella hieno Seat Ibiza FR 150 3d
4 200€ 5 500€

Todella hieno Seat Ibiza FR 150 3d

Vuosimalli: 2004 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 197 500 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 18 marraskuuta 16:37
Polttoaine: - Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: FJZ-902
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Tästä erittäin hieno ja ripeä FR turbolla! Autossa on todella hyvännäköiset erikoisvanteet sekä alustasarja jolloin auto on hiukan urheilullisempi ja matalampi kun normaalisti. Lisäksi löytyy Simmonsin rosteri takapönttö mikä tuottaa erittäin hyvät äänet. Auton sisätilat ovat todella siistit eivätkä yhtään kuluneet mistään. Maalipinta on hyvässä kunnossa ja siisti.

Auton vanteet ovat 18 tuumaiset alut missä matalaprofiilirenkaat 215/35R18 ja pintaa löytyy edelleen oikein hyvin. Mukaan tulee myös siistit 16 tuumaset alu talvivanteet nastarenkailla mitkä ovat lähes kuin uudet, pintaa todella hyvin jäljellä ja nastat paikoillaan. (viimeiset 3 kuvaa) Myös vararengas tulee mukaan.
Mukaan myös kokopeite/suojapeite mikä siis suojaa koko autoa kaikelta moskalta/siitepölyltä/sateelta yms.

Katsastettu ilman huomautuksia 4.9.2017. Seuraava katsastus edessä viimeistään 3.9.2018. Mukaan tulee täydellinen huoltokirja auton käyttöönotto päivästä lähtien.

Kesällä tehty perushuolto/vuosihuolto ammattiliikkeessä mm.sytytystulpat vaihdettu, hammas- sekä käyttöhihna vaihdettu, ilmansuodatin vaihdettu, moottoriöljyt vaihdettu, molemmat takajarru levyt uusittu.
Elokuussa vaihdettu tuulilasi.

Yhteydenotot sekä lisäkysymykset viikon jokaisena päivänä mieluiten tekstiviestillä tai soittamalla klo 16-21. Sähköpostiin (sendu94@hotmail.com) voi laittaa viestiä koska vain.