Töihin IT-tukeen

Töihin IT-tukeen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 lokakuuta 17:26
Lisätiedot
Tarjoamme uskomattoman tilaisuuden suomen kieltä puhuville Viron pääkaupungissa Tallinnassa! Tähän tehtävään et välttämättä tarvitse laajaa aikaisempaa kokemusta alalta, mutta kiinnostus alaa kohtaan ja palava halu oppia ovat tärkeitä tekijöitä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle täyden koulutuksen ja muuttopaketin, jotta pääset alkuun uudessa maassa!

Kumppanimme:

Asiakasyrityksemme on suomalainen yritys sekä johtava pohjoismainen ohjelmisto- ja palveluyritys. Sen toimipisteitä on nykyään jo 15 maassa ympäri maailman. Sen lisäksi jokaisella toimistolla voit kuulla puhetta usealla eri kielellä ja työskennellä eri kansallisuuksien kanssa.

Töihin Tallinnaan:

Tallinnasta on nopeasti kasvamassa IT-yritysten suuri keskittymä ja sen asukaskunta monipuolistuu jatkuvasti. Elämisen kustannukset ovat hieman alhaisemmat kuin muualla pohjoisessa ja vapaa-ajan aktiviteetteja riittää.

Asiakasyrityksemme etsiikin nyt lisätäydennyksiä IT-tukitiimeihinsä. Tärkein tehtäväsi on tukea asiakkaita heidän erinäisissä teknisissä ongelmissaan ja kirjata ylös kaikki asiakaskontakteihin liittyvät seikat, jotta prosessi sujuu asiakkaan kannalta jokaisessa vaiheessa saumattomasti.

Sopiva hakija on:

Halukas tutustumaan asiakasyrityksen liiketoimintalogiikkaan ja tekniseen ympäristöön
Hallitsee suomen kielen lähes täydellisesti ja selviää myös englannin kielellä hyvin
Kokenut tietokoneiden kanssa
Työskennellyt/opiskellut IT-alalla aiemmin TAI omaa muuta teknistä harrastuneisuutta tai kiinnostusta
Ratkaisukykyinen ja hyvä priorisoimaan eri tehtäviä
Positiivinen tyyppi, hyvä kuuntelija

Sinulle tarjotaan:

Loistavan muuttopaketin ulkomailta tuleville: väliaikainen asunto alkuun pääsemiseksi, lento Tallinnaan ja nouto lentokentältä saapuessasi, omaisuuden muuttokustannukset, apu paperitöissä ja internetyhteyden hankkiminen
Perhelääkärin palvelut ja säännölliset terveystarkastukset
Sairausajankorvaus ensimmäisestä poissaolopäivästä alkaen
Kuntosalijäsenyysetu
Ilmaiset työmatkakustannukset
Puhelinetu
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja