Antti Haapasalo
Torin käyttäjä tammikuusta 2019
Uusimaa
Kirkkonummi, Lapinkylä
Raulanmalmi 1
Tontti yritystiloille(Ja asunnolle halutessaan)
  • Tontti yritystiloille(Ja asunnolle halutessaan)
  • Tontti yritystiloille(Ja asunnolle halutessaan)
  • Tontti yritystiloille(Ja asunnolle halutessaan)
  • Tontti yritystiloille(Ja asunnolle halutessaan)
72 500 €

Tontti yritystiloille(Ja asunnolle halutessaan)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 lokakuuta 15:22
Lisätiedot
Yritys-/liiketontti Kirkkonummella asunnon rakentamis mahdollisuudella. Loistava yrittäjälle yhdistää työ ja asuminen rakentamalla asunto ja yritystilat samalle tontille! Erittäin hyvä myös vuokrattaville tiloille tai yrityksen toimipisteelle.

Tontti sijaitsee Kirkkonummen Lapinkylässä(Raulanmalmi 1, 02520 Kirkkonummi) rajoittuen vilkkaasti liikennöityyn Evitskogintiehen, jonka vuorokautinen liikenne keskiarvo 3174 ajoneuvoa Liikenneviraston mukaan https://julkinen.liikennevirasto.fi/webgis-sovellukset/webgis/template.html?config=liikenne . Liikerakennukselle saa hyvän näkymän Evitskogin tielle ja tontin rajoittuessa tiehen liiketoiminnalle saa haettua näkyvämpääkin mainosta tienvarteen ohiajo liikenteelle.

Tontti sijaitsee Lapinkylän osayleiskaavassa "KL Liikerakennusten alue" https://www.karttatiimi.fi/kirkkonummi/2691_Lapinkyla_OYK.pdf joka mahdollistaa yritystilojen lisäksi rakentamaan asunnon. Tontille on haettu 28.12.18 vanhentunut suunnittelutarveratkaisu liikerakennuksen ja asunnon yhdistelmälle: http://kirkkonummi.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Rakennus_ja_ympaumlristoumllautakunta/Kokous_14112017/Poikkeaminen_1755POI__Lapinkyla_4543137(2044) . Tontti on jo liitetty vesiosuuskuntaan(arvo +10t) joka on edellytys vesiosuuskunnan alueella rakentamiselle.

Tontti on alkujaan lohkottu nykyisen Lapinkylän liiketalon tontista ja muodostaa yhteisten rakennuspaikan kyseisen kiinteistön kanssa. Rakennusoikeus kokonaisuudessaan on alkujaan ollut 1200km-2 josta Lapinkylän liiketalo on 508km-2 ja loppu 692km-2 on tällä tontilla ja rakennusoikeus on siis 692km-2! Tontin koko on 5200m2.

Edustalla olevassa Lapinkylän liiketalossa on M-market ruokakauppa sekä parturi-kampaamo. Vieressä on myös leipomo. Lisäksi esim. Kehä 3:lle ja Turun moottoritielle on matkaa n.7-8km ja ajoaika niille alle 10min ym. Nämä yhdistettynä tontin rajoittuessa vilkkaasti liikennöityyn Evitskogintiehen on paikka hyvä monenlaista liiketoimintaakin ajatellen.

Kysy lisää!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja