Marjaana
Torin käyttäjä heinäkuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (55)
Uusimaa
Helsinki, Siltamäki | Kartta
Toppahaalari 110cm Lenne
  • Toppahaalari 110cm Lenne
  • Toppahaalari 110cm Lenne
  • Toppahaalari 110cm Lenne
  • Toppahaalari 110cm Lenne
  • Toppahaalari 110cm Lenne
  • Toppahaalari 110cm Lenne
  • Kartta
20 €

Toppahaalari 110cm Lenne

Ulkovaatteet, koko: 110/116 (4-6 vuotta), unisex

Myydään käytetty hyväkuntoinen Lennen toppahaalari koossa 110 cm. Haalarin päällikankaat ovat Lennen hengittävää ja silti vedenpitävää Active-kangasta (vesipilari 5000 mm, vesihöyryn läpäisykyky 4000 g/m2/24h). Saumat on sisäpuolelta teipattu vedenpitäviksi. Haalarin alaosa on väriltään ruskeanharmaa, yläosa vaalea siniharmaa.

Haalarin päällikankaat ovat polyamidia ja polyuretaania, vuori polyesteriä. Vuorin ja päällikankaiden välissä vanu polyesteriä. Vuorikangas on hupun, pystykauluksen ja hihansuiden sisäpuolella pehmeää velouria, muualla sileää vuorisilkkiä pukemisen helpottamiseksi.

Etuvetoketjun päällä on painonapein ja tarranauhoin kiinnittyvä tuulilista. Housuosassa on edessä yksi vetoketjullinen tasku. Haalarin vyötäröllä on väljyyttä kokoava kuminauharypytys. Irrotettava huppu kiinnittyy pääntielle painonapein. Hihojen poikkisaumoissa on heijastinterenauhat. Oikeassa lahkeessa on lisäksi takana poikittainen heijastinnauha. Lahkeensuissa on nappikiinnitteiset kuminauhajalustimet.

Haalari taitaa olla poikien malli, mutta meillä se oli käytössä tytöllä, joka pitää vaaleansinisestä. Haalari sopii mallin ja väriensä puolesta yhtä hyvin pojalle kuin tytöllekin.

Polvien kohdalla näkyy pientä kulumaa kankaan vaalentumana. Pepun kohdalla kulumia ei näy. Kuminauhajalustimet on juuri vaihdettu uusiin.

Myynnissä myös haalarin kanssa samaan aikaan käytössä ollut Lennen talvitoppahattu samaa materiaalia ja väriä kuin haalari (kts. erillinen ilmoitus).

Konepesu nurin käännettynä 30 asteen lämpötilassa. Ei huuhteluainetta huuhteluveteen, ei rumpukuivausta, kuivaus huoneenlämmössä.

Mitat:
- Kainalo-kainalo 46 cm
- Kainalo-hihansuu 33 cm
- Niska-haara 64 cm
- Haara-lahkeensuu 51 cm
Katso ilmoittajan toimitustavat