KAUPPA
75 000 €

Torrevieja 3h+k+kattoterassi

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 54 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
Hyväkuntoinen ylimmän kerroksen luhtitalo-huoneisto aivan Torreviejan keskustan tuntumassa, lähellä Habaneras-ostoskeskusta.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, tilava keittiö, kylpyhuone sekä iso yksityinen kattoterassi. Yhtiössä on asukkaiden käytössä oleva uima-allas.

Hinta vain 75.000 euroa!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.

Kaikki meillä myynnissä olevat kohteet ovat suoraan omistajan kanssa tehtyjä, omia toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" -toimeksiantoja. Näin pystymme takaamaan sinulle turvallisen ja luotettavan asuntokaupan, ilman ylimääräisiä välikäsiä.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla