KAUPPA
Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
  • Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
  • Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
  • Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
  • Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
  • Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
  • Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha
92 000 €

Torrevieja, Los Altos 3h+k+piha

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 72 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
TÄMÄ ASUNTO ON VARATTU

Suositulla Los Altoksen alueella, halutussa Cinuelica -yhtiössä tilava kahden makuuhuoneen päätyasunto. Asunto on pohjakerroksessa ja siihen kuuluu kahteen suuntaan avautuva iso aidattu piha, ja oma valvottu parkkipaikka autolle yhtiön piha-alueella. Yhtiössä on kaksi uima-allasta, jotka avoinna ympäri vuoden. Asunto on suomalaisomistuksessa, ja kaikki kalusteet, kodinkoneet jne ovat neuvoteltavissa mukaan. Asunnon viilennys/lämmitys hoituu kätevästi ilmalämpöpumpuilla, ja tarpeellista kodinhoitotilaa löytyy omalta pieneltä sisäpihalta.

Hinta vain 92.000 euroa!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.

Kaikki meillä myynnissä olevat kohteet ovat suoraan omistajan kanssa tehtyjä, omia toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" -toimeksiantoja. Näin pystymme takaamaan sinulle turvallisen ja luotettavan asuntokaupan suoraan omistajan kanssa, ilman ylimääräisiä välikäsiä.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla