KAUPPA
136 500 €

Townhouse 4h+k Playa Flamenca, Costa Blanca

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 84 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Playa Flamenca
Lisätiedot
Tämä kaupunkipientalo sijaitsee halutulla Playa Flamencan alueella Orihuela Costalla. Lähistöltä löytyvät kaikki kaupat ja palvelut, alueen suurin kauppakeskus Zenia Boulevard, viehättävät lauantaimarkkinat sekä upeat sinisen lipun hiekkarannat kirkkainen vesineen ja palveluineen.

Talossa on kolme makuuhuonetta, päämakuuhuoneesta käynti omalle terassiparvekkeelle josta näkymä yhtiön viihtyisälle uima-allasalueelle. Tässä asunnossa on kaikki mitä loma-asunnolta voit toivoa!

Hinta vain 136.500 euroa.

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Kotimaassa myymme asuntoja valtakunnallisen Open Market -brändin alla, ota yhteyttä jos harkitset asuntosi myyntiä!