Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (296)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Tuomas Akvinolainen: Summa theologiae
  • Tuomas Akvinolainen: Summa theologiae
  • Tuomas Akvinolainen: Summa theologiae
  • Kartta
33 €

Tuomas Akvinolainen: Summa theologiae

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 marraskuuta 18:32
(Kansipaperien teksti:) Tuomas Akvinolainen (n. 1224-1274) oli keskiajan merkittävimpiä ajattelijoita. Summa theologiae on Tuomaan laajan tuotannon kulmakivi. Se tunnetaan kristillis-aristoteelisen ajattelun klassisena esityksenä ja yhtenä länsimaisen filosofian ja teologian historian merkkiteoksista. Tähän pääteokseensa Tuomas pyrki kokoamaan kaiken kristitylle oppineelle tarpeellisen tiedon tästä ja tuonpuoleisesta maailmasta sekä siitä, miten ihmisen tulee tuota tietoa ja älyään käyttää.

Nyt ilmestyvään valikoimaan sisältyvät Tuomaan tieto-opin ja käytännöllisen filosofian ymmärtämisen kannalta keskeisimmät tekstit: miksi ja miten ihminen toimii, ja millaista on hyvä inhimillinen toiminta? Kirjoituksissa tarkastellaan muun muassa ihmisen sielullisia kykyjä, hänen lopullista päämääräänsä, inhimillisen teon teoriaa ja lain merkitystä ihmisen toimien ohjaajana. Suomennokseen sisältyy myös maineikas Jumalan olemassaolon todistus.

Uutena kirjakaupasta ostettu ja omistusaikana täysin käyttämätön teos on erittäin siisti ja loistokuntoinen länsimaisen kirjallisuuden klassikkoteos.

Tekijä: Tuomas Akvinolainen
Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Skp, 24cm x 17cm
Painovuosi: 2010
Kunto: K5
Sivumäärä: 670

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postimaksu sisältyy kohteen hintaan. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756
Katso ilmoittajan toimitustavat