vuokraaja
Torin käyttäjä heinäkuusta 2015
Uusimaa
Helsinki, Etelä-Haaga

Työssäkäyvä nuorimies etsii asuntoa hki-Vantaa

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 15 kesäkuuta 06:37
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Uusimaa Alue: Etelä-Haaga
Kunta: Helsinki Osoite: -
elikkäs haluaisin vuokrata asunnon hki yai Vantaalta akselilta. 30-40neliöö yksiö/tai pien kaksio.

Olen 28.v mies, savuton,rauhallinen, siisti, työssäkäyvä ja en omista lemmikkejä. opiskelut juuri loppuivat logistiikan/varastoalan puolella ja tällä hetkellä olen rakennusalalla töissä niin kauan ennenku logistiikan puolelta löytyy, mutta siis vuokran tulen maksamaan itse kuitenkin aina.

luottotiedot eivät valitettavasti tällä hetkellä ole kunnossa, mutta olen asunut nyt reilu 4.vuotta etelä haagassa yksityisen kautta vuokraamassa asunnossa ja aina maksanut vuokran ajallaan. ja mahdolliset takaajat ovat mahdollista jos sellasia tarvitaan. mutta aina olen vuokran hoitanut asiallisesti ja ajallaan. Mutta siis olen itse vapaaehtosesti lähdössä nykyisestä asunnosta ettei minkää häädön tai vuokra rästien takia. Kaipaa vaihtelua ja uusia tuulia ja tottakai tässä vuokraki niin korkea että halvempaa hakusessa.

etsin mielellään pidempää vuokra asuntoa eli vaikka vuos aluks ja siitä eteenpäin sitten määräaikaista.

en etsi solu/ omakoti talon piha rakennuksia, että ihan oman luukku vain.

jos jollaki on tarjota siistiä ja kohtuu hintaista vuokra asuntoa tosiaan tikkurila-korso väliltä nii älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikkapa aluks sähköpostilla että mistä,millanen ja vuokra/kk. arkisin Ma-Pe teen 7-19 töitä nii en välttämättä kerkee puhelimeen vastaa.

sellanen max 600e/kk ois sellanen hyvä,
nykyisessä asunossa 700e/kk nii halvempaa hakusessa.

jos jotain lisätietoa haluaa nii sähköpostilla voi laittaa viestiä tai puhelimella koittaa. jos en vastaa nii laita Txt asia nii otan yhteyttä takas hetikun kerkiän