KAUPPA
183 000 €

UUDISKOHDE Campoamor 3 - 4h + k kerrostalo

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 68 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Campoamor
Lisätiedot
Tämä moderni kerrostalo on todellinen golfaajan unelma; lähellä on peräti 4 korkeatasoista kenttää. Kävelymatkan päästä löytyvät myös kattavat palvelut ravintoloineen ja kauppoineen, eikä useisiin sinisen lipun uimarantoihinkaan ole kuin viiden minuutin ajomatka.

Koko talossa on vain 11 asuntoa, joista jokaisesta on näkymät joko merelle tai puistoalueelle. Asunnot ovat yksitasoisia ja niissä on valintasi mukaan joko 2 tai 3 makuuhuonetta sekä terassiparveke. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös autopaikka maanalaisessa parkkihallissa, lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä on uima-allas. Asuntojen pinta-alat 68 - 88m2

Hinnat alkaen 183.000 euroa!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla