KAUPPA
UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k
  • UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k
  • UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k
  • UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k
  • UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k
  • UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k
159 000 €

UUDISKOHDE La Manga/Mar Manor 3-4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 77 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: La Manga
Lisätiedot
TÄMÄ ASUNTO ON VARATTU

Tämä upea uudiskohde valmistuu aivan meren rannalle, lämpivästä vedestään kuuluisan Mar Menorin lahden tuntumaan.

Jokaisesta huoneistosta on upeat näköalat, lisäksi asukkaiden käytössä on yhteisön kylpylä, kauniisti viimeistelty piha-alue, uima-allas (myös lämmitetty allas) sekä maanalainen pysäköinti.
Hyvin varustelluissa huoneistoissa on valmiina kodinkoneet, hälyttimen esiasennus, turvalukitus, ilmastointi, satelliittilautanen, tuplalasitus, sisäänrakennetut vaatekaapit sekä en-suite kylpyhuone.

Hinnat alkaen:
- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta alkaen 159.000
- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta alkaen 198.000

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.