UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot
175 000 €

UUDISKOHDE La Marina 3-4h+k pientalot

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 132 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: La Marina
Lisätiedot
Nämä tyylikkäät pientalot sijaitsevat La Marinan kaupungissa, vain kivenheiton päässä upeista rannoista. Kaupunki on hienosti säilynyt espanjalaisena pikkukaupunkina upeasta sijainnistaan huolimatta. Kohde koostuu omakotitaloista ja duplex-tyylisistä asunnoista. Kaikilla on oma rauhansa, ja rakennukset on tehty korkealaatuisista materiaaleista. Asunnoista on upeat näköalat.

Kaikissa asunnoissa on valmiina kodinkoneet, lämmityksen esiasennus, Ilmastoinnin esiasennus, Sat.tv esiasennus, tuplalasitus, autokatos, sisäänrakennetut vaatekaapit, kodinhoitohuone sekä en-suite kylpyhuone. Asunnot ovat aidatulla alueella, jolla myös asukkaille yhteinen viihtyisä uima-allasalue.

Hinnal alkaen:

- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta paritalo alkaen 175.000
- 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta erillistalo alkaen 228.000

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen u