KAUPPA
103 000 €

UUDISKOHDE Los Alcazares 2-4h+k pientalot

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Los Alcazares
Lisätiedot
Uusi Sea Beach Resort tarjoaa sinulle erityyppisiä huoneistoja, joissa kaikissa on korkealaatuiset materiaalit ja viimeistelyt. Valitse joko 1, 2 tai 3 makuuhuonetta ja päätä haluatko olla uima-altaan äärellä vai haluatko hiljaisemman sijainnin josta on näköala kauniiseen puutarhaan. Huoneistoissa on viehättävä välimerellinen sisustus unohtamatta luontoa ja lämpöä, jota kiven ja puun kaltaiset materiaalit tarjoavat. Punertavanruskeat espanjalaistyyliset rakennukset sopivat täydellisesti huoneistoja ympäröivään rehevään puutarhaan.

Yhtiö on suljettu ja sinne on kulku vain asukkailla, samoin kun sen vehreään puutarhaan sekä allasalueelle. Asukkaiden käytössä on myös maanalainen pysäköintihalli.

Asunnot sijaitsevat aivan rannan tuntumassa, kävelymatkan päässä kirkkaista uimavesistä ja kaikista palveluista.

Hinnat alkaen:
- 1 makuuhuoneen ja 1 kylpyhuoneen 51m2 huoneisto 103.000 euroa
- 2 makuuhuoneen ja 1 kylpyhuoneen 60m2 huoneisto 149.000 euroa
- 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen 81m2 huoneisto 156.000 euroa
- 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen 98m2 kaupunkipientalo 187.000 euroa

Kysy lisätietoja!

Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Kotimaassa myymme asuntoja valtakunnallisen Open Market -brändin alla, ota yhteyttä jos harkitset asuntosi myyntiä!