KAUPPA
UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
  • UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
  • UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
  • UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
  • UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
  • UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
  • UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k
169 900 €

UUDISKOHDE Mil Palmeras 3-4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 69 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Mil Palmeras
Lisätiedot
Tämä uudiskohde valmistuu suositulle Mil Palmeraksen alueelle, vain parin sadan metrin päähän upeista hiekkarannoista ja palveluista. Kaikissa asunnoissa on valmiina kodinkoneet, hälyttimen esiasennus, ilmastoinnin esiasennus, lämmityksen esiasennus, tuplalasitus, sisäänrakennetut vaatekaapit sekä en-suite kylpyhuone. Lisäksi yhtiöön asukkaiden käyttöön kuntoilualiue, lasten leikkialue, viihtyisä piha-alue, uima-allas sekä pysäköintipaikkoja.

Hinnat alkaen:
- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneisto alkaen 169.900
- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneisto alkaen 219.900

Meillä myös tutustumismatkoja, kysy!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla