KAUPPA
249 900 €

UUDISKOHDE Orihuela Costa erillistalo 4-5h+k+allas

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 155 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Orihuela Costa
Lisätiedot
Nämä tilavat ja korkealaatuiset 3 tai 4 makuuhuoneen omakotitalot valmistuvat rauhalliselle alueelle jota ympäröivät laajat viheralueet. Erillistalojen pihojen koot alkavat 300 neliömetristä, ja talot sijaitsevat yhdellä seudun parhaista alueista Villamartinissa. Viiden minuutin ajomatkan sisällä on yksi parhaista rannoista koko alueella, La Zenia Beach, sekä myös koko Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus, La Zenia Boulevard. Alueella on myös useita golfkenttiä, mm. Villamartin Golf Course, joka on lyhyen kävelymatkan päässä asunnosta.

Jokaisessa talossa on 3 tai 4 makuuhuonetta ja 2 tai 3 kylpyhuonetta, oma uima-allas, lämmityksen esiasennus, ilmastoinnin esiasennus, tuplalasitus, autokatos, sisäänrakennetut vaatekaapit, varasto sekä päämakuuhuoneessa en-suite kylpyhuone

- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta erillistalo alkaen 249.900
- 4 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, erillistalo alkaen 397.000

Meillä myös tutustumismatkoja, katso www.idealkodit.fi

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla