KAUPPA
131 000 €

UUDISKOHDE Pilar de Horadada 3-4h+k piha/parveke

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 63 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Pilar de Horadada
Lisätiedot
Nämä luhtitalot sijaitsevat suositulla Pilar de Horadadan alueella, kaikkien palveluiden ja upeiden hiekkarantojen tuntumassa.

Asunnoissa on 2 tai 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Alemman kerroksen asunnoilla on oma pihaterassi sekä piha, yläkerran asunnoilla on puolestaan parveke sekä upea 45m2 kokoinen kattoterassi.

Hinnat alkaen:
- 2 makuuhuoneen asunto 63m2 hintaan 131.000 euroa
- 3 makuuhuoneen asunto 83m2 hintaan 159.000 euroa

Kaikki meillä myynnissä olevat kohteet ovat suoraan omistajan kanssa tehtyjä, omia toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" -toimeksiantoja. Näin pystymme takaamaan sinulle aina turvallisen ja luotettavan asuntokaupan.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apunasi myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ole yhteydessä meihin myös mikäli harkitset kotimaan asuntosi myyntiä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.