KAUPPA
131 000 €

UUDISKOHDE Pilar de Horadada

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 63 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Pilar de Horadada
Lisätiedot
Upeat Pilar Garden -huoneistot valmistuvat suositulle Pilar de Horadadan alueelle. Moderneissa huoneistoissa on 2 tai 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta sekä alemman kerroksen huoneistoissa oma piha, ja ylemmän kerroksen huoneistoissa oma 40-50m2 kattoterassi.

- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, huoneisto alkaen 131.000
- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, huoneisto alkaen 159.000

Meillä myös tutustumismatkoja; katso www.idealkodit.fi!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla