KAUPPA
259 000 €

UUDISKOHDE San Javier, Costa Blanca 4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 103 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: San Javier
Lisätiedot
TÄMÄ TALO ON VARATTU

Nämä muuttovalmiit huvilat ovat juuri valmistuneet idylliseen San Javierin kylään, aina lämminvetisen Mar Menorin tuntumaan, Santiago de la Riberan pitkän hiekkarannan läheisyyteen. Täällä nautit tyynistä lämpimistä vesistä ympäri vuoden.

Huviloissa on kaikissa 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta (toinen en-suite), upotetut vaatekaapit, tuplaikkunat ja valmiiksi asennetut kodinkoneet. Lisäksi parkkipaikka sekä yksityinen uima-allas.

Hinnat alkaen 259.000 euroa

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Kotimaassa myymme asuntoja valtakunnallisen Open Market -brändin alla, ota yhteyttä jos harkitset asuntosi myyntiä!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla