KAUPPA
242 000 €

UUDISKOHDE Santa Pola 3 - 4 h + k kerrostalo

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 73 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Santa Pola
Lisätiedot
Halutulle alueelle, kauniiseen Santa Polan kaupunkiin, valmistuvat nämä modernit kerrostalot, joista ehdit vielä varaamaan oman lomahuoneistosi.

Vapaana on vielä niin kahden kuin kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Kaikista huoneistoista löydät modernit keittiöt sekä kylpyhuoneen ja kodinhoitotilan. Huoneistojen pinta-alat ovat 73-84 m2.

Hinnat alkaen 242.000 euroa!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla