KAUPPA
99 000 €

UUDISKOHDE Torrevieja 2-3h+k+parveke

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 43 m² Huoneita: 2
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
Uudiskohde aivan Torreviejan keksustan tuntumassa, kävelymatkan päässä suositulta Los Locos rannalta sekä kaikista kaupungin palveluista.
Kaikissa huoneistoissa valmiina kodinkoneet, hälyttimen esiasennus, ilmastoinnin esiasennus, lämmityksen esiasennus, lattialämmitys, tuplalasitus sekä isäänrakennetut vaatekaapit. Yhtiössä lasten leikkialue, viihtyisä piha-alue, uima-allas sekä vartiointi 24h.

Hinnat alkaen:
- 1 makuuhuone, 1 kylpyhuone huoneisto alkaen 99.000€
- 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone huoneisto alkaen 119.000€

Meillä myös tutustumismatkoja, kysy!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista.