KAUPPA
163 000 €

UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k+parveke/piha

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 83 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
Uusia asuntoja aivan halutun La Veletan rannan vieressä, Torreviejan arvostetuimmalla alueella. Upeaan yhteisöön tulee sekä pientaloja että duplex-asuntoja. Alueella on kaksi uima-allasaluetta ja hyvin suunnitellut kulkutiet sekä viheralueet. Pysäköinti autoille on alueen alla. Yhtiö sijaitsee Torreviejan eteläisen sisäänkäynnin kohdalla, vieressä ovat kaupat, sairaala, ranta ja "Las Salinas" luonnonpuisto.

Hinnat alkaen:
- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, duplex huoneisto 163.000
- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, duplex huoneisto 215.000
- 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, kaupunkipientalo 285.000

Meillä myös tutustumismatkoja, kysy!

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla