KAUPPA
UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k pientalot
  • UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k pientalot
157 000 €

UUDISKOHDE Torrevieja 3-4h+k pientalot

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 67 m² Huoneita: 3
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
TÄMÄ ASUNTO ON VARATTU

Nämä uuden pientalot valmistuvat aivan Torreviejan keskustan tuntumaan, kävelymatkan päähän kaikista palveluista ja upeista uimarannoista. Yhtiössä sekä kahden että kolmen makuuhuoneen asuntoja, joissa kaikissa on joko oma piha tai kattorerassi, valmis ilmastoinnin esiasennus sekä lattialämmitys pesutiloissa. Yhtiössä on asukkaille uima-allasalue sekä autopaikat.

- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneisto alkaen 157.000
- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneisto alkaen 172.000
- 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta neliapilatalo alkaen 220.000

Vielä löytyy tilaa myös tutustumismatkoille!
Nyt on hyvä aika lähteä tutustumaan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti!Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset
toivomissasi kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.
Ota yhteyttä ja varaa oma tutustumismatkasi!

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista. Hyvät mahdollisuudet myös muuhun monipuoliseen ulkoliikuntaan ja urheiluun ympäri vuoden. Lyhyt matka Alicanten lentokentältä, jonne on Suomesta hyvät lentoyhteydet (suorat lennot sekä Finnair että Norwegian).