KAUPPA
183 000 €

UUDISKOHDE Torrevieja, Punta Prima 3-4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 68 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja, Punta Prima
Lisätiedot
Nämä korkealaatuiset huoneistot valmistuvat halutulle Punta Priman alueelle Torreviejan kupeeseen, kävelymatkan päähän useista upeista hiekkarannoista ja kaikista palveluista. Asunnoista on upeat näköalat lähiympäristöön ja merelle.

Kaikissa huoneistoissa on valmiiksi hälyttimen esiasennus, ilmastoinnin esiasennus, lämmityksen esiasennus, lattialämmitys, tuplalasitus, sisäänrakennetut vaatekaapit sekä en-suite kylpyhuone. Yhtiössä on asukkaiden käytössä lisäksi kuntoilualue, lasten leikkialue, kylpyläosasto, viihtyistä piha-alue, uima-allas sekä lämmitetty allas ja lisäksi autoille maanalainen pysäköintihalli.

Hinnat alkaen:
- 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneisto alkaen 183.000
- 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneisto alkaen 255.000

Vielä löytyy tilaa myös tutustumismatkoille!

Nyt on hyvä aika lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla